Beste lezer,

Hartelijk bedankt voor uw bezoek aan mijn website.

Mijn naam is Frank. Ik ben een Nederlandse gids die woont en werkt in Rovaniemi, in de buurt van de poolcirkel in Fins Lapland. In mijn rondleidingen richt ik mij op geschiedenis, cultuur, architectuur en kunst. Ik bied rondleidingen aan in diverse musea, zoals het Arktikum, Korundi, Särestoniemi en het bosbouw museum. Ik ben een expert wat betreft lokale architectuur, met name van de bekende Finse architect Alvar Aalto. In de zomer organiseer ik boeiende stadswandelingen door Rovaniemi. Ook verzorg ik volledige arrangementen voor groepen, bijvoorbeeld voor Nederlandse en Vlaamse reisgezelschappen die per bus door Scandinavië reizen.

In mijn gidswerk combineer ik feitenkennis met enthousiasme, en weet ik soms lastige zaken op een toegankelijke, vrolijke en interactieve manier onder de aandacht te brengen.

Ik hanteer een inclusieve houding in mijn werk; Dat wil zeggen dat ik er naar streef dat ieder mens, met de juiste aandacht, kan deelnemen aan mijn activiteiten. Indien u specifieke zorg nodig heeft, laat mij dan alstublieft van te voren weten hoe ik mij kan voorbereiden, hoe ik rekening dien te houden met uw wensen, en hoe ik de rondleiding op maat kan maken.

U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvende offerte voor een op maat gemaakt arrangement.